divendres, 18 de maig del 2007

ICV proposa descentralitzar serveis.

La representant ecosocialista ahir al debat d’ahir, Rosa Dalmau, va apostar per la descentralització de serveis com ara el sanitari i escolar.

Dalmau, nº2 d’ICV EUA, va criticar la política que el govern municipal ha dut en matèria d’educació. En concret es queixa de la concentració prevista de les tres escoles en un mateix carrer i separats per uns 100 metres cadascun. Dalmau, que és mestra, creu que la seguretat no està garantida i que a més es produeixen col·lapses circulatoris a les hores puntes, i creu que la 3a escola ha de ser on hi hagi una concentració de població que la demani.

Del mateix parer és sobre el servei de l’ambulatori. Dalmau aposta per mantenir l’actual CAP al seu emplaçament i estudiar la construcció d’un segon centre de salut allà on la demanda sigui major, a fi i efecte d’apropar els serveis a la ciutadania i d’evitar desplaçaments amb cotxe, ja que molts usuaris no tenen vehicle.

Dalmau va dir que la política de subvencions per a totes les entitats no és bona, ja que no totes les entitats organitzen les mateixes activitats ni tenen la mateixa constància.Els ecosocialistes demanen més transparència pel futur govern municipal. ICV EUA tenen previst iniciar campanya de carrer aquests cap de setmana per les urbanitzacions de PLF i per St Genís.