divendres, 18 de maig del 2007

El número 2 d’ERC Francesc Alemany reclama més contacte amb les entitats.

Per Alemany cal escoltar a les entitats del municipi, i que el consistori les ajudi a fer la seva feina. Per Esquerra l’ajuntament ha de marcar uns objectius, per tal que tothom camini amb el mateix objectiu.

Alemany creu que l’alcaldia de PLF s’ha dut de forma presidencialista per part de Valentí Agustí, i que els socialistes no tenen un model a seguir sinó que van fent pedaços allà on convé.

Esquerra demana més inversió en barris i urbanitzacions, tot i que reconeix que és un esforç molt gran.

Precisament Alemany, va avançar ahir una proposta per St. Genís de PLF, per la qual es crearia una junta que actuaria amb independència del consistori en diferents matèries d’interès de St. Genís, una cosa així com un petit ajuntament exclusiu per a St. Genís.


Els republicans explicaran aquests cap de setmana la seva proposta al poble de St. Genís en l’acte que faran aquests diumenge al migdia, a partir de les 12, amb un míting a les antigues escoles de la població.

Abans, demà dissabte Esquerra farà el seu acte central de campanya a PLF. Serà amb una botifarrada popular a la pl. del fòrum Palatiolo a partir de les 9 del vespre.