dilluns, 21 de maig del 2007

El PP culpa a Joan Grimal de les inundacions del 2005 i anuncia que ha dut als jutjats el cas de la venda d'un terrenys d'un familiar de Grimal

En un discurs molt crític amb la gestió socialista els populars van obrir el seu acte de divendres al teatre. La primera intervenció va ser per part del nº 3 de la candidatura, servant Dovarganés. Dovarganés es va mostrar indignat per la falca publicitària del PSC, que segons ell, fa referència al PP. A la falca , Joan Grimal, regidor socialista, explica que hi ha un grup que es presenta a les eleccions, tot i no donar suport a la democràcia. Dovarganés va simular una falca que podria haver fet Grimal.

Segons ha sabut aquesta emissora els populars han presentat tota la documentació al jutjat, per tal que prengui mesures, si s’escau per aquests afer.

Dovarganés també va ser critic sobre el video que els socialistes han fet per a la campanya electoral. Primer va qualificar el video de còpia del seu i va acusar als socialistes d’utilitzar material del consistori en benefici propi. A més va qualificar de “maton a sueldo” al carrec de confiança que ha realitzat el vídeo.

Després del discurs de Dovarganés va prendre la paraula el cap de Llista del PP a PLF, Óscar Bermán, que també va ser crític amb els socialistes. Bermán va repassar les propostes fetes ara fa 4 anys pels socialistes i que segons ell no s’han dut a terme. Al teatre de PLF es van aplegar un centenar de persones per seguir l’acte dels populars i l’actuació dels tres tenors catalans, que van aconseguir els aplaudiments més grans de la nit.
Dissabte, els populars van fer acte a Sta. Maria, a la plaça Mas Tit, on s’hi van aplegar prop de 30 persones per escoltar el míting de Bermán i seguir amb el ball organitzat pels populars.