dilluns, 21 de maig del 2007

CIU critica que l’ajuntament socialista faci obres a correcuita i que anuncií l’inici de noves obres en període electoral.

El líder de CiU Xavier Dalmau, va aplegar a una 80a de persones ahir al Forroll, en el seu acte central a St Lluís. Dalmau va criticar que el consistori s’apresuri a fer actuacions arreu, com el cas de la plaça rera el Forroll, i que posi els cartells que anuncien properes actuacions en breu, com és el cas de la passera que ha d’unir St. Lluís i la Rambla de les Ferreries, que ja té els retols col.locats anunciant l’inici d’obra.

Dalmau, va desgranar ahir algunes de les propostes de la federació al barri de St. Lluís. CIU proposa acabar la pista poliesportiva coberta de St. Lluís, aconseguir la instal·lació d’una entitat bancària al barri, i la implantació d’una oficina de farmàcia al barri. També es va comprometre a fer una rotonda d’entrada al Forroll i de solucionar els semàfors d’entrada a PLF. D’altres propostes ens les avança el mateix Xavier Dalmau.

En aquesta recta final de la campanya electoral, la federació ha volgut deixar clar que no està en contra de cap partit polític, i que la campanya que duu a terme és neta.
Els nacionalistes van muntar un inflable infantil el passat dissabte coincidint amb la jornada de mercat, un inflable va tenir molt èxit.