dijous, 10 de maig del 2007

L’alcaldable socialista, Valentí Agustí, creu que no seria raonable que cap partit de l’oposició tirés endavant els projectes futurs del municipi.

En una carta enviada casa per casa, Agustí creu que seria poc raonable que els partits que han votat en contra dels projectes més importants del municipi siguin qui l’hagin de gestionar. L’alcaldable socialista parla en concret de projectes com ara el soterrament de la carretera de Blanes, o la implantació d’Inditex a PLF.En la missiva enviada ahir, critica, sense nombrar les sigles de cap partit, que la posició de l’oposició davant dos grans projectes de serveis bàsics, l’enllumenat a Mas Reixach i el clavegueram de Ciutat Jardí.
Segons Agustí les promeses de l’oposició, que en alguns casos damanaven que l’ajuntament pagués el 100% de l’obra, són insansates.Agustí també critica que l’oposició tingui com a únic programa electoral la crítica contra l’equip de govern socialista, i preveu als palafollencs de possibles pactes postelectorals, sense anomenar en cap moment a cap partit.Tot i no demanar el vot directament, ja que està prohibit fins a les 12 d’aquesta matinada, Agustí demana la participació el dia de les eleccions.
La carta, que també es troba al seu bloc de campanya, s’ha fet arribar juntament amb un tríptic amb informació de la llista electoral del PSC i amb un punt de llibre on hi apareixen els actes de campanya que tenen previst els socialistes per les properes setmanes