dijous, 10 de maig del 2007

El proper 27 de maig prop de 6000 palafollencs estem cridats a les urnes

D’aquí poc més de 15 dies es celebraran les eleccions municipals per triar la composició del consistori palafollenc de cara als propers 4 anys.La propera serà la 8a legislatura després de la restauració de la democràcia i la segona que comptarà amb 13 regidors municipals.
Per poder triar els representants a l’administració local el proper diumenge 27 de maig els col·legis obriran de 9 del matí a 8 del vespre.A PLF enguany hi ha 3 col·legis electorals; a les antigues escoles de St. Genís, a la fabrica Forroll de St. Lluís i al col·legi les Ferreries de PLF.
En total hi ha 5978 palafollencs cridats a les urnes el proper 27 de maig. Aquest nombre suposa un augment de prop de 1000 persones respecte a les últimes eleccions del 2003.D’aquests quasi 6000 electors, la majoria ho haurà de fer al col·legi Les Ferreries de PLF, on hi ha 6 taules electorals amb 3825 persones assignades.
1429 ho hauran de fer a l’antiga Fàbrica el Forroll del barri de St. Lluís on hi haurà dues taules electorals.L’última mesa estarà a St. Genís de PLF, a les antigues escoles, on ara hi ha la seu de l’associació de veïns. En aquesta taula de St. Genís estan cridats a votar 724 electors.Actualment l’ajuntament de PLF, després de les eleccions del 2003 està composat per 7 regidors socialistes, 3 de CIU, 2 del PP i 1 regidor d’ERC.
Les persones que no seran al seu municipi el dia de les eleccions poden votar a través del correu.El vot per correu, en qualsevol procés electoral , s’ha de tramitar a través de les oficines de correu.Per poder exercir el vot per correu, els ciutadans s'han de dirigir a qualsevol oficina de correus amb el DNI i omplir la sol·licitud. El vot per correu ja es pot tramitar aquests dies adreçant-vos a qualsevol oficina de correus.