dimarts, 22 de maig del 2007

El cap de llista d’ERC creu ICV desconeix el territori de PLF i que el seu programa està fet a corre-cuita i malament.

Contesta així a les declaracions que va fer ahir el líder ecosocialista, Juan Andrés Osorio, a l’entrevista de RP, en les que deia que la proposta d’una entitat municipal descentralitzada a St. Genís, no és una proposta integradora ni inclusiva. Aquesta entitat és la proposta estrella dels republicans, segons va dir el republicà Francesc Alemany al debat del passat dijous.

Avui el cap de llista de la formació republicana, Jordi Pedemonte, ha contestat amb duresa a les declaracions d’Osorio. Pedemonte creu que la resposta del líder d’ICV es deu al desconeixement del territori de PLF, i que com que han tingut poc temps per fer el programa electoral, no han tingut temps de parlar amb els veïns de les diferents zones del municipi.

Pedemonte a més, assegura que ICV ha donat suport i fins i tot ha promogut la creació de diferents entitats municipals descentralitzades arreu de Catalunya, pel que es qüestiona si els ecosocialistes palafollencs coneixen la política que duen a terme a nivell general.
Precisament avui Pedemonte és l’entrevistat a RP a 2/4 de 2 del migdia amb repetició a les 8 del vespre.