divendres, 25 de maig del 2007

Aquesta mitja nit es tancarà la campanya electoral

Els 5 partits que es presenten a les eleccions apuren les últimes hores de campanya electoral. Així avui es celebren la majoria d’actes de final de campanya de les formacions.

El PSC ha triat la pista exterior del Palauet per fer el seu acte de tancament de campanya. L’acte començarà a les 7 de la tarda amb inflables gratuïts per a la mainada.

Després es farà una botifarrada popular. La festa de final de campanya estarà amenitzada pel grup Ston Free, que segons el programa d’actes socialista oferirà classics de la música rock.
Abans de les 12 de la nit es farà l’últim míting del PSC de cara a les properes eleccions municipals.

CIU tancarà la campanya amb un acte a la pl. D’Ax les thermes, tal i com ja van fer ara fa 4 anys. A banda del parlament final del cap de llista Xavier Dalmau, es farà la presentació de tota la llista de CIU. L’acte també comptarà amb una botifarrada popular.


El PP acabarà la campanya on la va començar, al barri de St Lluís. Els populars han preparat un sopar popular a la fàbrica el Forroll, a partir de 2/4 de 10 del vespre. Durant el sopar el cap de llista popular Óscar Berman, farà l’últim dels parlaments de campanya, i acte seguit hi haurà ball. El sopar consisteix en una sardinada i una botifarrada gratuïta.

ERC no té preparat cap acte de final de campanya, ja que consideren que amb el debat d’ahir ja queda clar les seves posicions.

ICV tancarà la campany amb un acte al barri de Sta Maria, al parc de les esplanes, a partir de 2/4 de 9 del vespre amb un míting final del seu candidat.
Demà dissabte és la jornada de reflexió i diumenge és el dia de les votacions a PLF